Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната

...
Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната
Коментари Харесай

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) демонстрира мощен и забележителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на интервал на мощен подтик в криптовалутния пейзаж. 

Това евентуално би могло да катализира забележителен напредък за една от водещите вериги от първи пласт на крипто пазара.

Важно развиване настъпи, когато Cardano удостовери пробив над 50-седмичната експоненциална пълзяща междинна (ЕМА) през седмицата, започваща на 4 декември 2023 година По това време ADA стана очевидец на повишаване от $0.4 до $0.6 за токен, което припомня за придвижването ѝ на 25 май 2020 година

Тогава ADA направи пробив на 50-седмичната ЕМА, като се повиши от $0.05 до $0.07 в границите на седем дни. Впоследствие токенът остана над този индикатор, инициирайки прогресивен тренд от 5,580%, като в последна сметка доближи границата от $3 през август 2021 година  

Към момента на писане на публикацията ADA се търгува на цена към $0.684, което отразава малко над 40% растеж за последния месец.

Сега поражда въпросът: Може ли Cardano да надвиши $10 в изискванията на бичи пазар?

Като се има поради този сюжет, има спекулативна прогноза, която допуска евентуален скок на Cardano над $10.

От решаващо значение е обаче да се признае, че 2024 година се разграничава доста от 2020 година, като има забележителни промени, които биха могли да попречват скока над $10. Въпреки това актуалната пазарна инерция остава мощна, което демонстрира опция за обилни облаги за вложителите в ADA.

Две основни оценки се открояват: показателят на относителната мощ (RSI) и пазарната капитализация на Cardano. Първо, седмичният RSI не се е коригирал толкоз доста, колкото в предишното, което евентуално понижава импулса за следващи придвижвания. Второ, инфлацията на предлагането на Cardano изкуствено разду пазарната капитализация на актива, която в този момент надвишава предходните си равнища над 10 пъти, достигайки $24.6 милиарда.

Тези фактори допускат, че ADA може да не преживее същото равнище на прогресивен подтик, какъвто се наблюдаваше през 2020-2021 година (около 5,580%).

В умозаключение, въпреки че знаците за механически разбор подсказват опцията за забележителен скок на Cardano през 2024 и 2025 година, от значително значение е да се признаят измененията както на пазара, по този начин и в границите на ADA през последните четири години, в това число засилената конкуренция. Ето за какво е рационално вложителите да подхождат внимателно към спекулативните сюжети, защото предишните резултати не всеки път диктуват бъдещите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР