Cardano (ADA) отново привлече вниманието в сферата на криптовалутите след

...
Cardano (ADA) отново привлече вниманието в сферата на криптовалутите след
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Cardano – $33 реална цел ли са?

Cardano (ADA) още веднъж притегли вниманието в областта на криптовалутите след смела прогноза, направена от анализатора Тайлър Стрейлевич.

Известен с проницателните си пазарни разбори, Стрейлевич неотдавна показа на формалната си страница в X (преди това в Twitter) наблюдаване за възобновление на бичия тренд, напомнящ историческия скок на цената на ADA .

Твърдението на Стрежилевич се върти към завръщането на бичи седмичен кръст, напомнящ моделите, следени през юни 2020 година, когато ADA се повиши с впечатляващите 6,000%. Това последно просветление провокира възторг измежду запалянковците на криптовалутата, намеквайки за евентуално доста повишаване на цената на ADA.

Подчертавайки историческата връзка на ADA с бичи седмичен кръст, анализът на Стрейлевич сподели, че този модел преди този момент е предизвиквал нескончаем прогресивен подтик, траял повече от година. Неизбежното повтаряне на сходна наклонност заинтригува заинтригуваните страни, които размишляват дали ADA може да повтори предходния си скок.

При цена от $0.61 все още на писане на публикацията, прогнозата на Стрейлевич се нуждае от скок от 6,000%, с цел да се изпълн, което евентуално може да увеличи цената на ADA до към $33.55, надминавайки предходния й исторически връх от $3.09 и то с много.

Въпреки неотдавнашната промяна, довела до над 17% загуба на стойност, цифровия актив бележи 117% растеж от началото на годината.

Този бърз отскок акцентира привлекателността на Cardano за вложителите и трейдърите, като изпреварва главните си сътрудници измежду 10-те най-големи криптовалути. Скокът следва по-широка пазарна промяна, наблягайки продължаващата инерция на ADA.

Декември беше удивително сполучлив месец за запалянковците на Cardano, отбелязвайки най-проспериращия месец от седем години насам. Въпреки неотдавнашните съмнения, ADA остава прелъстителен актив, като може да се похвали с растеж от 60% от началото на месеца.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР