Cardano (ADA) демонстрира относително стабилен модел на търговия от октомври

...
Cardano (ADA) демонстрира относително стабилен модел на търговия от октомври
Коментари Харесай

Cardano: Анализатор прогнозира 300% ръст – ето какво да следим

Cardano (ADA) показва релативно постоянен модел на търговия от октомври предходната година насам, без забележителен прогресивен подтик.

Като седма по величина криптовалута по пазарна капитализация, тя въпреки всичко е с почти 92% по-ниско от най-високата си стойност от $3 за всички времена.

Въпреки това неотдавнашните придвижвания на цената на ADA демонстрираха някои признаци на възобновяване. След като по-рано предишния месец доближи най-ниската си стойност от $0.22, от този момент монетата се е възстановила с почти 33%, което кара специалистите да предвиждат евентуален растеж на цената през идващите месеци.

Известният криптоаналитик Алън Сантана предлага да се оцени капацитетът на ADA, като се обърне внимание на дълготрайната вероятност.  

В скорошен разбор на Tradingview Сантана посочи поредност от модели, състояща се от три стадия, които биха могли да дефинират цената на ADA по време на идния бичи пазар. Той счита, че първите два стадия към този момент са завършили, като се чака да последва и третият стадий.

Анализът на Сантана включва и евентуални ценови цели след възобновяването на бичия пазар. Той предвижда, че Cardano може да доближи $0.665 през тази година и евентуално да скочи до $1.34. В дълготраен проект Сантана планува целеви стойности от $2 и $2.5. Освен това той загатна опцията ADA да доближи нови исторически върхове, като показва евентуални равнища от $4.9 и $7.77, с капацитет за още по-високи цени в бъдеще.

Друг анализатор, Дан Гамбардело, показа своя взор върху придвижването на цените на Cardano и отбелязва разнообразни индикатори, които допускат, че ADA може да продължи възходящия си подтик.  

Във видеоклип , оповестен на 4 юли, анализаторът акцентира смисъла на това ADA да пробие основното равнище на опозиция от $0.32, което съответствува със съпротивата от 0,618 Фибоначи и 50-дневната пълзяща междинна.

Гамбардело отбелязва по-високите максимуми и минимуми, демонстрирани от ADA, което демонстрира възходяща инерция. Разглеждайки седмичната графика, той акцентира по-високото дъно на показателя на относителната мощ (RSI) спрямо предходното суинг дъно, което съответствува с дъното на мечия пазар през декември 2022 година Тази бича дивергенция на седмичната графика допуска позитивна вероятност за ADA, съгласно анализатора.

Свръхпродажното положение на ADA се дължи на последните вести към Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC). Анализаторът призна, че други криптовалути, в това число Биткойн , имат разнообразни графични модели от ADA, само че акцентира, че ADA има да покрие забележителна територия, с цел да настигне своите сътрудници.

Освен това екосистемата на Cardano продължава да процъфтява, което в допълнение поддържа прогнозите за растеж на цените. По-специално, секторът на децентрализираните финанси (DeFi) означи експоненциален напредък, като през първата половина на 2023 година е очевидец на незабравим скок от над 148% на общата заключена стойност (TVL).  

Освен това броят на плановете, които се създават в мрежата на Cardano, доближи нов връх през предишния месец, като сега се работи по общо 1,261 плана, а към този момент са стартирани впечатляващите 131 плана.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР