Capcom ще пусне HD римейк на Resident Evil 3 от

...
Capcom ще пусне HD римейк на Resident Evil 3 от
Коментари Харесай

Римейк на Resident Evil 3 оглави поредица от новини за PS4 на Sony State of Play

Capcom ще пусне HD римейк на Resident Evil 3 от 1999-та за PS4, Xbox One и PC на 3-ти април, 2020-та. Новината за новия прочит на заглавието бе разкрита по време на живото предаване на State of Play, което Sony направи през днешния ден.

Очаква се заглавието да следва формулата на римейка на Resident Evil 2, който Capcom пусна по-рано тази година. Бяха продадени 3 милиона копия в първата седмица 4 милиона за малко над месец.

Кратък филмов откъс за играта демонстрира добре познатата Jill Valentine да тича през претъпкани коридори, борейки се с последствията от разразилата се зомби злина.

Закупилите играта ще получат достъп до “Resident Evil: Resistance ”, 4-на-1 онлайн мултиплейър военен режим, преди прочут като Project Resistance. Предварителните поръчки стартират през днешния ден, с бонус костюми за основните герои.
Други новости, които бяха оповестени на последната видео презентация на Sony за тази година, са:Platinum Games работи върху нова hack’n’slash игра с име “Babylon’s Fall ”. Тя наподобява като композиция от екшъна в “Devil May Cry ” и рухналата средновековна конюнктура в „ Dark Souls “. Повече информация ще получим идващото лято, от което излиза наяве, че по играта има още много работа.Бе показан нов филмов откъс за играта “Paper Beasts ”. Това ще е PlayStation VR игра от основателя на “Out of This World ” Eric Chahi. На него се вижда sandbox режим, в който можем да променяме терена и да взаимодействаме с животните, които го обитават. Заглавието се чака в първото тримесечие на 2020-та.Независимият indie шлагер “Untitled Goose Game ” за Switch ще се появи и за PS4 идната седмица.Пъзел играта от първо лице „ Superliminal ” ще се появи за PS4 следващата година, откакто бе пусната в Epic Games Storе за PC предишния месец.Spellbreak, магическата ролева игра с доста хвърчене и борби онлайн, ще влезе в затворена бета за PS4 напролет следващата година. Затвореният тест на играта за компютър към този момент тече.Media Molecule ще пусне онлайн играта за строене Dreams след дълъг бета тест, на 14 февруари, 2020-та.Kingdom Hearts 3 ще получи експанжън с име “ReMind ” на 23 януари. Трейлърът демонстрира доста дълбока история, която може да е изцяло неразбираема за хората, които не са потопени изцяло във вселената. А може би и за някои от тези, които са потопени в нея.Дълго плануваната самурай игра “Ghost of Tsushima ” получи нов тийзър филмов откъс, с заричане за още фрагменти по време на The Game Awards тази седмица.Мултиплейър играта „ Predator: Hunting Grounds ”, основана на известната кино поредност, би трябвало да се появи на 24 април, 2020-та.Може да видите всичко това в прикаченото нагоре видео

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР