Capcom съобщиха, че преработената версия на Resident Evil 4 се

...
Capcom съобщиха, че преработената версия на Resident Evil 4 се
Коментари Харесай

Resident Evil 4 Remake с отлични продажби при премиерата си

Capcom оповестиха, че модифицираната версия на Resident Evil 4 се е продала в над три милиона копия по целия свят през първите три дни след излизането си.

„ Поредицата Resident Evil включва сървайвъл хорър игри, в които играчите употребяват голям брой оръжия и други предмети, с цел да се спасят в ужасяващи обстановки. Общия брой на доставките на игрите в сериите към този момент надвишават 135 милиона копия от излизането на първата игра през 1997. А в този момент, 27 години по-късно, продължаващата поддръжка на отдадената ни фенбаза от целия свят вършат сериите водеща поредност за Capcom “, гласи формалното известие на издателите на играта.

Междувременно Capcom сигнализираха за сериозен бъг, предаден им от играчи. Става дума за неточност, водеща до срив в напредъка ви и тя се случва при започване на 12-та глава, в случай че се опитате да атакувате съперника си с нож незабавно след придобиването на скъпа движимост. Японската компания към този момент съобщи, че работи интензивно по справяне със обстановката и ще издаде актуализация допустимо по-скоро.

„ В началото на глава 12 пред вас се появява кътсцена, след което получавате основна движимост. Играчите би трябвало да се въздържат от атакуване с нож до момента в който не се покаже известието за придобиването на артефакта в горния десен ъгъл на екрана. След като се сдобиете с него, той се появява в инвентарната секция „ Ключови предмети и съкровища “. Ако не се появи, апелирам презаредете непокътнатите данни отпреди старта на глава 12″, уведомяват Capcom.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР