Capcom продължава с изнасянето на отлични финансови резултати и последният,

...
Capcom продължава с изнасянето на отлични финансови резултати и последният,
Коментари Харесай

Capcom представиха пореден отличен финансов доклад

Capcom продължава с изнасянето на отлични финансови резултати и последният, който се отнася до първото тримесечие на актуалната година (приключило в края на юни), не прави изключение.

Японският издател заявява чисти продажби, равняващи се на 43.86 милиарда йени или нарастване със 73.8% в съпоставяне със същия интервал през предходната година. Конкретно чистите продажби от видеоигрово наличие е 37.9 милиарда йени – с 90.7% от предходния регистриран интервал по същото време на 2022. Оперативните доходи на Capcom бележат растеж от 99.4% до 25.87 милиарда йени, чистият доход нараства с цели 101.6% до 18.16 милиарда йени. Съвсем предстоящо новият Street Fighter 6 се радва на приемлив триумф с продадени над два милиона копия от появяването си на пазара при започване на юни до момента. Mega Man Battle Network, друго ново заглавие на Capcom е с продажби от 1.32 милиона копия, а флагман на сполучливото тримесечие за компанията се явява модифицираната версия на Resident Evil 4, чиито продажби по време на отчетния интервал са минали границата от пет милиона копия.

Общо за тримесечния интервал, завършил в края на предишния месец, Capcom са продали 13.5 милиона копия от игрите си. Заглавията от архивния азбучник са съдействали доста за триумфа на студиото, като най-продаваните заглавия тук са Monster Hunter Rise и модифицираната версия на Resident Evil 2. Що се отнася до това, което следва пред издателя, Capcom чакат положителни продажби от преди малко издадения Exoprimal, чака се да бъдат обявени датите на излизане на Pragmata, както и на Dragon’s Dogma 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР