Capcom обявиха официалната дата на излизане на Dragon’s Dogma 2.

...
Capcom обявиха официалната дата на излизане на Dragon’s Dogma 2.
Коментари Харесай

Dragon’s Dogma 2 с премиерна дата

Capcom оповестиха формалната дата на излизане на Dragon’s Dogma 2. Играта излиза на 22.03.2024 за конзоли и лични компютри. Анонсът на датата на излизане на играта беше изработен по време на особено събитие, където с изключение на премиерното видео към играта, беше демонстриран геймплей и дадена повече информация за заглавието. Междувременно Capcom разгласи, че играта към този момент е налична за авансово закупуване.
Dragon’s Dogma 2 ви води към един подобен с първата игра свят. Той обаче е описван като успореден на него, а картата му е четири пъти по-голяма от тази в първата игра. Два ще са главните райони в Dragon’s Dogma 2, които ще може да обхождате: Верминд, който е ръководен от възнесен, който е умъртвил дракона и Батаал – град, който е построен над антични руини и се ръководи от Хората-зверове.


Четири съществени ще са „ гениите “ ви: Стрелец, Боец, Маг и Крадец. Последният ще е въоръжен с кама и ще се възползва от специфичен ход, с цел да се отдалечава бързо от жертвата си откакто я е пробол. Магът се възползва от далекобойни вълшебства, само че също по този начин може да лекува и поддържа съдружниците си. Боецът разполага с меч и щит, като се концентрира над багра отблизо разстояние. Атаките от разстояние са компетентност на Стрелеца, като ще може да употребява стрели, които избухват и заслепяват противника.
По-долу може да видите и систематичните условия за PC версията на Dragon’s Dogma 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР