Call The Midwife засили драмата за специалното издание за Коледа

...
Call The Midwife засили драмата за специалното издание за Коледа
Коментари Харесай

Ужасът на BBC Call The Midwife, докато линейка се разбива в снежна буря с герой по време на раждане

Call The Midwife ускори драмата за специфичното издание за Коледа за 2023 година, когато показаха автомобилна злополука, включваща жена, раждаща четири бебета.

Напрегнатите подиуми се появиха покрай кулминационните подиуми на празничното особено шоу на хитовото шоу на BBC, до момента в който личният състав на Nonnatus House се приготвяше за още една натоварена Коледа, помагайки на бъдещи майки. Действието на драмата се развива в края на 60-те години на предишния век и демонстрира воин на име Бренда Шелби, която наближава края на бременността си - която е станала допустима с помощта на ранните способи на лекуване с IVF.

Когато Бренда стартира да ражда, тя беше превозена с кола за спешна помощ - само че имаше снежна стихия. Бренда стартира да ражда по време на пътуването - и акушерките й помогнаха да посрещне бебе.

Второ дете беше на път, само че събитията взеха трагичен поврат, защото кола се подхлъзна във виелицата и се сблъска с колата за спешна помощ. Медицинското положение на новата майка се утежни, когато стан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР