Cadillac Escalade e брониран автомобил с пулвелизатори за лютив спрей

...
Cadillac Escalade e брониран автомобил с пулвелизатори за лютив спрей
Коментари Харесай

Колата, която надминава Aston Martin на Джеймс Бонд

Cadillac Escalade e брониран автомобил с пулвелизатори за пикантен спрей за нахлуване и коства 350 000 $.

Ако Джеймс Бонд можеше да си избере автомобил в този момент, то Cadillac Еscaladе щеше да измести неговия Aston Martin, написа CNBC.

Компанията AddArmor, която създава съвременна технология за сигурност построи системата на автомобила Escalade с европейско балистично брониране B6, което може да издържи на офанзива от мощни оръжия, както и да контраатакува с пикантен спрей очи.
 Снимка 419180
Източник:

Прозорците на колата са направени от двуинчово балестично стъкло, което работи като транспарантна ризница и се употребява от армията. То защищава и от мощни оръжия и експлозиви.

Оборудван е с 360-градусова система за наблюдаване, която включва и алтернатива за нощно виждане, сателитен информационен програмен продукт против заглушаване и деен детектор за разкриване на експлозиви.

Автомобилът разполага и със звуково оръдие, представляващо мощна сирена, която се чува на специфична периодичност над полицейските сирени. Вратите са с вграден електрошок и могат да ударят натрапника, опитал да ги отвори с 120 волта.

По линиите на покрива над вратите на автомобила има скрити дюзи с пикантен спрей, способни да стрелят на два метра разстояние. Освен това автомобилът Cadillac Escalade е оборудван със оборудване, което да реалокира спънки на пътя, нормално употребяващо се от специфичните елементи при положение на офанзива.

Гумите също няма да изоставят автомобила при престрелка. Те ще разрешат на колата да се движи още близо 50 километра, откакто са понесли голям брой мощни изстрели. А вътре в автомобила има сейфове за заключване на полезности и огнестрелни оръжия.
 Снимка 419181
Източник:

Не всичко обаче е ризница и военна техника. Cadillac Escalade разполага с 35-инчов HD смарт тв приемник, който има достъп до DirectTV, Apple TV и HBO.

Интериорът е много удобен, а седалките са от велур и са правени по поръчка. Лампите към бара и хладилника са направени с регулируеми съгласно настроението светодиоди.

Автомобилът е предопределен за висшите позиции в една компания като основни изпълнителни шефове и финансовите шефове, които търсят сигурност на високо равнище.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР