C-SPAN стана Skinemax в сряда, когато един член на Конгреса

...
C-SPAN стана Skinemax в сряда, когато един член на Конгреса
Коментари Харесай

Марджъри Тейлър Грийн отново показва голи Хънтър Байдън, докато демократът казва, че Тръмп е подбудил „ерекция“

C-SPAN стана Skinemax в сряда, когато един член на Конгреса размаха експлицитни фотоси на първия наследник Хънтър Байдън, а различен сподели, че някогашният президент Доналд Тръмп е отговорен за предизвикателство на „ ерекция “.

Неблагоприятните странични шоута пристигнаха, когато надзорната и правосъдната комисии на Камарата на представителите разискаха поотделно задържането на 53-годишния Хънтър в пренебрежение за пренебрежение към призовки, изискващи от него да се яви на 13 декември за показания по отношение на ролята на президента Байдън в задгранични бизнес инициативи.

„ [Това са] фотоси, които Хънтър Байдън е основал и качил на порно уеб страници “, съобщи конгресменът Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) по време на чуването на Комитета за контрол, вдигайки афиш с четири фотоси от изоставения от Хънтър преносим компютър.

„ И това е маркирано, тези са маркирани, показващи доказателство за [анти-проституцията] нарушавания на Закона на Ман “, сподели Грийн, макар шума от възражения на демократите. „ Демократите не би трябвало да се оби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР