C'est étrange (Това е странно) - така започва туитът на

...
C'est étrange (Това е странно) - така започва туитът на
Коментари Харесай

Кой плаща, за да се говорят лъжи за ваксината на BioNTech?

" C'est étrange " ( " Това е необичайно " ) - по този начин стартира туитът на ютюбърът Лео Грасе. Французинът, който управлява известния теоретичен канал " Dirty Biology ", споделя в него, че една организация за пиар се обърнала към него със странна оферта. Предложена му била солидна сума, с цел да популяризира подправени информации против имунизацията на BioNTech/Pfizer.

" Казвайте, че сте разкрили забавни информации "

Агенцията на име " Fazze " твърдяла, че се намира в Лондон. Тя сложила и две наложителни условия. Първо: акцията да наподобява по този начин, като че ли Грасе оповестява персоналното си мнение: " Казвайте, че тематиката за имунизациите Ви интересува и че сте разкрили забавни информации в тази връзка. Заявявайте, че медиите от мейнстрийма пренебрегват тази тематика ", се казвало в рекомендациите, изпратени на Грасе от мистериозната организация по мейл. Второто изискване било: личността, стояща зад въпросната акция, да остане анонимна. Лео Грасе отхврълил това предложение и на 24 май обществено обявил случая.

Впоследствие в изявление по малкия екран Грасе съобщи, че още през цялото време е знаел, че не трябва да приема странната оферта. Първо, тъй като във Франция, както и в доста други европейски страни, е незаконно да правиш скрита реклама - т.е. да рекламираш нещо, без да обявяваш, че получаваш пари за него. И второ, което било за него още по-важно - тъй като не бил склонен да популяризира подправени информации. Като тази, че имунизацията на BioNTech/Pfizer води до доста по-висока смъртност.

За да бъде сякаш потвърден този факт, организацията му изпратила таблица с данни, чийто генезис бил неразбираем, нито пък можел да бъде тестван. В нея се съдържали подправени информации, с които трябвало да се потвърди, че имунизацията на BioNTech/Pfizer е доста по-опасна от тези на AstraZeneca и Johnson & Johnson.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР