Бюфет със сладкиши край басейна в хотел, на масата голо

...
Бюфет със сладкиши край басейна в хотел, на масата голо
Коментари Харесай

Поднесоха на туристи гола мадама, залята с шоколад

Бюфет със сладкиши край басейна в хотел, на масата голо момиче, залято с шоколад, се излежава сред лакомствата. Кадри от куриозната закуска обиколиха мрежите и провокираха мощно отвращение.

Млад управител от Милано се натъкна на невижданата панорама в Сардиния и показа фотоси в нета.

„ Оставам безгласен, като виждам тази сцена. След първия миг на смут се запитвам: Така ли изобразяваме италианското гостолюбие. Какво значи това. Какво мисли ръководството на хотела за това показване на женското тяло? След като показах разочарованието си, от хотела ми обясниха, че това е шоколадова скулптура “, пита се пишман екскурзиантът.

Младежът се интересува още по какъв начин хотелската верига, която разпространява фамилните полезности и обичаи, като излага тялото на своя служителка и я приравнява до равнището на посуда, с цел да зарадва палави клиенти, написа pochivka.blitz.

“На отмора съм с 14-годишната си щерка. Нейният коментар беше: „ Тате, това е гадно, това не е страна, в която можеш да се реализираш “, разяснява различен екскурзиант, натъкнал се на чудатата панорама.

След като в мрежите се надигна мощно отрицание против хотелската верига, се наложи управлението да се извини обществено.

Nel buffet di un hotel in Sardegna in offerta agli ospiti una ragazza ricoperta di cioccolato: bufera social. La denuncia di un turista in vacanza a Golfo Aranci, poi le scuse pubbliche dell’hotel.
— Antonio Rosato  (@antoniorosato72)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР