Бюджетните предложения на американския президент Джо Байдън за развитие на

...
Бюджетните предложения на американския президент Джо Байдън за развитие на
Коментари Харесай

Тръмп: Инфраструктурният проект на Байдън е план за унищожаване на Америка

Бюджетните оферти на американския президент Джо Байдън за развиване на инфраструктурата са „ проект за заличаване на Америка “. Това съобщи някогашния държавен глава, представен от БГНЕС.

" Докато всички спите, радикалните демократи прокарват това, което ще остане в историята като комунистически проект от 3,5 трилиона $ за заличаване на Америка. Това законодателство е офанзива против нашия народ, общността и американската фантазия ", съобщи Тръмп. Според него използването на подобен проект ще докара до по -високи налози и цени за доста ежедневни артикули. " Америка, ограбват те измежду бял ден, време е да се събудиш! ", заключи Тръмп.
 Тръмп е неудовлетворен от съществуването на радикални демократи в управлението на армията Тръмп е неудовлетворен от съществуването на радикални демократи в управлението на армията
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е неудовлетворен от наличието на радикални демократи в управлението на въоръжените сили...

Във вторник Сенатът на Конгреса на Съединени американски щати гласоподава с 69 на 30 гласа за одобрение на проекта за развиване на инфраструктурата на страната в размер на 1,3 трилиона $, координиран от Белия дом и двупартийна група от Сената. Проектът планува разпределяне на 110 милиарда $ за създаване на мостове и пътища, 11 милиарда $ за стратегии за сигурност на превоза. Още 39 милиарда $ се възнамеряват да бъдат изхарчени за модернизиране на публичния превоз.

Документът планува и данъчни облекчения за производителите, употребяващи възобновими енергийни източници, осъществяването на стратегии за улеснение на достъпа до висше обучение. Предвижда се нарастване на разноските за опазване на здравето, обучение и запазване на околната среда. Членовете на ръководещата Демократическа партия гласоподаваха за документа, до момента в който републиканците гласоподаваха срещу.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР