Бюджетът заложен за стадиона е осигурен, искам да прекратя тези

...
Бюджетът заложен за стадиона е осигурен, искам да прекратя тези
Коментари Харесай

Филипов: Бюджетът за стадиона е осигурен, феновете трябва да са спокойни

" Бюджетът заложен за стадиона е обезпечен, желая да приключа тези спекулации. Никога не е ставало въпрос да бъде занижаван, той несъмнено ще бъде повишен от тази рамка 80-90 милиона, тъй като има инфлация и други фактори, които могат да оскъпят. Феновете би трябвало да са спокойни. Стадионът ще бъде в действителност от най-голям клас ". Това съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов при представянето на новия шеф в клуба Стоян Орманджиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На " Българска войска " Орманджиев ще бъде представител на Фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ", новият акционер на " алените ", който ще държи 40 % от акциите. Други 40 % от акциите остават благосъстоятелност на семейство Ганчеви, а легендата на ЦСКА Христо Стоичков резервира 20 %.

„ Хубавите неща, протичащи се в ЦСКА, следват едно след друго. В началото на седмицата станахме притежатели на стадиона дружно с страната. От през вчерашния ден клубът има нов съсобственик, чието наличие ще подсигурява по-голяма непоклатимост на клуба и по-стабилно развиване. Една фамилия, която е многоуважавана от армейската общественост ", сподели Филипов по отношение на Орманджиев, чийто татко и дядо са били ръководители в клуба.

Относно градежа на стадиона Филипов съобщи: " Нямаме терзания от нито една инспекция. Надяваме се в най-кратки периоди да стартираме градежа на стадиона. В най-скоро време ще бъде показан идейният план и тогава ще стане ясно на необятната общност по какъв начин ще наподобява стадионът. Най-важната крачка беше да се учреди взаимното сдружение с страната, за което главната заслуга е на семейство Ганчеви. Благодаря и на министър Лечева, без която това не можеше да се случи ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР