Бюджетът за спорт за следващата година е рекорден - над

...
Бюджетът за спорт за следващата година е рекорден - над
Коментари Харесай

Кралев: Безобразие! Опозицията 8 месеца набиваше в главите ни, че COVID-19 е световна конспирация

 Бюджетът за спорт за идната година е рекорден - над 15 млн. лв. е нарастването, към 6,5 млн. лева от тях ще бъдат за финансирането на спортните клубове, което е двойно повече по отношение на тази година. Това съобщи в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия министърът на спорта.

Кралев разяснява и ограниченията на държавното управление в битката с разпространяването на ковид. По думите му обществото е разграничено по отношение на ограниченията, които би трябвало да се взимат, само че това не е инцидентно.

" Опозицията 8 месеца набиваше в главите ни и твърдеше, че това е измислено заболяване, че това е международна интрига, която цели да държи устите на хората затворени. Горяха маски, президентът с вдигнато юмруче на 3 март честитеше празника на всички тези, които не имаха вяра за операциите за вируси и варианти. Това е цялостно безсрамие! ", сподели Кралев. 

Министърът на спорта сподели още, че тези дейности са довели до това ограниченията да не се съблюдават. Сега хората са дисциплинирани, разбрали са сериозността на болестта и съблюдават ограниченията все повече
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР