Бюджетът за следващата година е един от най-амбициозните, които са

...
Бюджетът за следващата година е един от най-амбициозните, които са
Коментари Харесай

Борисов: Държавата никога не е била в по-добра кондиция от сега

Бюджетът за идната година е един от най-амбициозните, които са правени от началото на прехода и отговоря на предизборните ни обещания и програмата с „ Обединени патриоти ”, съобщи министър председателят Бойко Борисов при започване на днешното съвещание на Министерския съвет.
 На изключително съвещание през днешния ден държавното управление ще одобри Бюджет 2019
Днес от 13 ч. започна изключителното съвещание на държавното управление, на което ще бъдат прегледани плановете на бюджетни закони за следващата година.

Държавата в никакъв случай не е била в по-добра кондиция от в този момент. Тези, които са против настоящето ръководство, на процедура са и против устойчивото развиване на стопанската система и обществото в България, обобщи министър-председателят.

На политическите ни съперници можете да им говорите единствено в числа, обърна се Борисов към министрите.

Политическите ни съперници говореха, че желаеме да задължим идващите генерации, само че външният ни дълг е рекордно невисок. Третият най-нисък в Европейски Съюз! - твърди министър председателят.

Брутният вътрешен артикул на страната за 2019 година ще доближи до 116 милиарда лева Както обещахме, усилваме минималната работна заплата и тя ще бъде 560 лв. през идната година, сподели Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР