Бюджетът за 2022 г. видимо няма как да бъде адекватен

...
Бюджетът за 2022 г. видимо няма как да бъде адекватен
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Поканили сме всички партии на експертни срещи за Бюджет 2023

„ Бюджетът за 2022 година очевидно няма по какъв начин да бъде съответен на тези действителности и няма по какъв начин да подсигурява увеличение на обществените заплащания. Поканихме всички парламентарно показани сили, с цел да си поговорим за бюджет 2023 година ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров пред Нова телевизия.

„ На тези срещи ще търсим единодушие по цели. Ще забележим къде се доближаваме и къде няма да има разногласия. Те са напълно експертни на тематика бюджет, с цел да избегнем в зала това съревнование ”, изясни той.

„ Всички партии са поканени. Нищо ужасно няма на тези срещи, те са ясно написани като цел и механизъм. Надявам се и с " Демократична България " да проведем такава. С тях като че имаме едно разминаване за бюджетния недостиг – те са за доста строги ограничавания, за влизане в границите на 3%. Смятаме, че в изискванията на рецесия би трябвало да имаме малко повече независимост за обществените заплащания ”, изрази мнението на Левицата депутатът Зафиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР