Бюджетът в този му вид няма да го подкрепим. Финансовият

...
Бюджетът в този му вид няма да го подкрепим. Финансовият
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев да си преправи бюджета, за да не се налага да гласуваме против

Бюджетът в този му тип няма да го подкрепим. Финансовият министър Асен Василев да си го преправи преди първото четене, с цел да не се постанова да гласуваме срещу. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание, съобщи кореспондент на „ Фокус “.

„ Не съм склонен с задълженията. Нека да взимаме толкоз, колкото имаме да връщаме остарял. Тези пари не сме ги изработили “, уточни водачът на ГЕРБ.

Борисов е безапелационен обаче, че държавното управление няма да падне, в случай че няма бюджет.

„ В последните седмици видяхме новата опция на ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия. Искам да припомня на Петков, че беше петък и той ми сподели, че в случай че не бъде определен Васил Терзиев (за кмет на София – бел.ред.) ще падне държавното управление, тогава аз от Самоков приканих ГЕРБ и с помощта на тези гласове държавното управление остана “, съобщи още Борисов.

„ Аз споделих: гласувайте за претендента на държавното управление. Уж са прокремълски и пропутински, а с тези партии договарят за болшинство. Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го слага “, добави той.

ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията, сподели Борисов.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР