Бюджетът трябва да се дисциплинира. Такова мнение изрази в студиото

...
Бюджетът трябва да се дисциплинира. Такова мнение изрази в студиото
Коментари Харесай

Даниел Митов: Промяната ни върна на „кота нула”

Бюджетът би трябвало да се дисциплинира. Такова мнение изрази в студиото на „ Здравей, България ” Даниел Митов от ГЕРБ.

„ Трябва да седнем с другите партии отговорно и да изправим това, което изпотрошиха. Тепърва предстоят диалози. Промяната ни върна на „ кота нула ” съобщи той.

За цените и инфлацията:

„ Не знам от кое място сътрудника Искрен Арабаджиев измисли, че сега България имала най-големия стопански растеж за последните 15 години.

Делян Добрев и нашите финансисти си направиха труда да изчислят, че последните 22 държавни управления са взели 37 милиарда лева чист дълг.

Логиката на Асен Василев ни води натам, че за идващите 3 години би трябвало да вземем 45 милиарда лева. Трябва да е ясно, че българският бюджет не може да бъде товарен с задължения по тази логичност, която заложи Василев.

По този метод не може да се работи повече. Тепърва ще забележим в дебатите в Народното събрание, това не е елементарен диалог.

Не може да се ползва сходна логичност – „ ще увелича, ще увелича, ще увелича ”. Защо стопираха строителството на автомагистралите, когато пристигна на власт държавното управление на Петков?

Инфлацията се бори тъкмо с такива финансови разноски ”, посочи Митов.

Според него цената на горивото е била изкуствено повишена. „ Няколко пъти предлагахме мито върху вноса на съветски нефт. Това ще възстановява цените ”, разясни депутатът от ГЕРБ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР