Бюджетът на управляващите претендира да е консервативен, десен или бюджет

...
Бюджетът на управляващите претендира да е консервативен, десен или бюджет
Коментари Харесай

БСП смята бюджетът на управляващите за популистки

Бюджетът на ръководещите претендира да е закостенял, десен или бюджет на стабилността, само че е цялостен с псевдопопулистки ограничения, които разхищават по метод, по който не носят нито напредък, нито смяна, нито справяне с отрицателните трендове, присъщи за България, съобщи ДАРИК.

Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България” Атанас Костадинов. По думите му не може, поставяйки във фризера бюджета, под предтекст, че държим някаква непоклатимост, да не успеем да пречупим отрицателните трендове и в стопанската система, и в обществените системи, в опазването на здравето, образованието.

11 параметри се замразяват в по този начин наречения бюджет на стабилността на ръководещите, изясни Костадинов и добави, че там са еднократна помощ при бременност, за майки-студентки, при раждане на близнаци и редица други.

Паралелната страна на ръководещите от дълго време е заместила действителната страна, сподели Костадинов. По думите му за ръководещите държавността не е значима. " Премиерът Бойко Борисов даже не пристигна при представянето на новия здравен министър. Това демонстрира неуважение. Отношението на ГЕРБ към това, че ние ще внесем избор на съмнение, е отношение и към всички институции”, безапелационен бе социалистът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР