Бюджетът беше приет, за да се избегне временно частично спиране

...
Бюджетът беше приет, за да се избегне временно частично спиране
Коментари Харесай

Байдън подписа временния бюджет на САЩ

Бюджетът беше признат, с цел да се избегне краткотрайно отчасти прекъсване на работата на държавните организации и планува до 19 януари 2024 година отпущането на средства за предпочитани посоки При отсъствието на поисканата от Джо Байдън помощ за Украйна ($ 61.4 милиарда) и Израел ($ 14.3 милиарда), поддръжниците на Украйна в Конгреса стартират работа по пакет ограничения, като републиканците упорстват в него да се включи и промяна на имиграционната политика, написа unian.net.

В най-хубавия случай средствата за Украйна може да бъдат утвърдени към средата на декември, само че процесът може да се проточи до Нова година, разяснява Bloomberg. Междувременно Киев и неговите поддръжници във Вашингтон предизвестяват, че Украйна стартира да изчерпва муниции, оръжия и гориво и че без нови доставки може да бъде принудена да отстъпи.

Перспективите за ново съглашение наподобяват най-добре в Сената, където Украйна има мощни поддръжници и в двете партии. Сенаторите възнамеряват да завършват договорката идната седмица, с цел да могат да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР