Бюджет 2018 е лицемерен бюджет с цел само да се

...
Бюджет 2018 е лицемерен бюджет с цел само да се
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев посочи каква била целта на управляващите с "лицемерния" Бюджет 2018

Бюджет 2018 е двуличен бюджет за единствено да се купува време в интерес на ръководещите. Това сподели пред Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия лява България " Драгомир Стойнев.

Наливат се пари в нереформирани браншове, които ще потънат и най-вероятно ще бъдат откраднати. Няма никаква визия за развиване, добави Стойнев. За да има прогрес у нас, би трябвало да има промени. Каквото и да приказват ръководещите за непоклатимост, факт е, че сме преди всичко по беднотия в Европейския съюз. Ясно е, че нищо не се прави, а се върви по инерция, акцентира социалистът. Вотът на съмнение е политически развой, не е единствено гласоподаване в зала.

Това е един натурален развой на изложение на негодуванието на българските жители, уточни Стойнев. Той разяснява и абсурда с депутата от левицата Иво Христов, който съобщи, че 80% от популацията у нас са дебили. Не одобряваме сходен жанр изявления. Вчера организирахме диалог с него – някои депутати би трябвало да схванат, че съставляват всички български жители. Иво Христов разбра своята неточност и се извини на българските жители, сподели още Драгомир Стойнев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР