Бясна, както никога, е Анита Димитрова. 23-годишната половинка на Димитър

...
Бясна, както никога, е Анита Димитрова. 23-годишната половинка на Димитър
Коментари Харесай

Разделени ли: Анита на Рачков пусна нови кадри с любимия си и взриви с признание!

Бясна, както в никакъв случай, е Анита Димитрова. 23-годишната половинка на Димитър Рачков до момента постоянно се е показвала блага и добра, като не обръщаше внимание на множеството публикации, рецензии и отрицателни мнения на медии и консуматори по адрес на връзката им. След следващата " разлъка ", която им спретнаха обаче, очевидно Анито се ядоса.



За да натрие носовете на зложелателите, тя пусна фотография в Рачков, на която са в компанията на Софи Маринова и на Любо Киров. Акцентът обаче е тъкмо върху персоната на Митко, с който са компактно прегърнати и излъчващи обич...

Близки до Димитрова разкриха, че този път тя не издържала и се разбесняла грубо от слуховете, че не е гадже на Димитър. " Явно се притеснява от множеството бръмчалки и хищни хиени, които единствено дебнат из столицата, с цел да забършат някой я богат, я прочут, я и двете. А и като го гледаме Митко по какъв начин елементарно се хвана с нея, дето може да му е щерка, едва ли са му доста мощни ангелите ", смеят се източниците.

Анита обаче се закучила крепко и безусловно креснала пред близки, че никой и нищо няма да я отклони от пътя й, който бил с Рачков. Мацката е твърдо решена да надене брачния ярем на артиста като съгласно осведомени надалеч няма да се задоволи просто с обикновено общуване. Тя желае пръстен, брачно удостоверение и всичко, което по закон ще я направи госпожа Рачкова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР