Бясна индийка преби до смърт годеника си заради нейни интимни

...
Бясна индийка преби до смърт годеника си заради нейни интимни
Коментари Харесай

Лекар качи в мрежата интимни снимки на годеницата си, тя го уби

Бясна индийка преби до гибел годеника си поради нейни интимни фотоси в мрежата, оповестява Hindustan Times.
Младата жена и лекарят излизали от две години и неотдавна трескаво възнамерявали сватбата си. Преди известно време обаче невестата с смут открила, че обичаният ѝ е качил нейни интимни фотоси във подправен профил в Инстаграм.
След диалог с 27-годишния си избраник тя научила, че той е изпратил въпросните фрагменти и на свои другари. 
Индийката побесняла и решила, че би трябвало да си отмъсти.
Един ден тя го поканила в къщата на другар, където имало още двама мъже. По някое време всички се нахвърлили върху младоженеца и почнали да го постановат с бутилки и парцали.
Когато бъдещата младоженка видяла, че той се свлича на пода и изпада в безсъзнание, незабавно го откарала в болничното заведение. Целта ѝ въпреки всичко била не да го убива, а да си отмъсти. 
Младият мъж прекарал четири дни в лечебното заведение. Лекарите положили всички старания, само че не съумели да го спасят. 
След нещастието индийката побързала да смъкна всички съмнения от себе си, заявявайки на брата на годеника си, че са се скарали и той е бил атакуван от нейни другари. Самата тя обаче не е била в къщата по време на зверския побой.
Със случая към този момент се е заела полицията. В хода на следствието е открито, че  нападателите са работили по указания на индийката.  
Трима от четиримата обвинени са в ареста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР