Бяс обхвана водещия на Преди обед“ Сашо Кадиев, който рядко

...
Бяс обхвана водещия на Преди обед“ Сашо Кадиев, който рядко
Коментари Харесай

Сашо Кадиев бесен на новия водещ в bTV заради секс хороскоп!

Бяс обхвана водещия на „ Преди обед “ Сашо Кадиев, който рядко изпада в тъмно въодушевление, видя HotArena.

Синът на Катето Евро не крие раздразнението си към новия водещ на вечерното шоу поради хороскопа, който му е направила астроложката Алена. Звездобройката направила цялостна карта на титуляра на новото предаване, което би трябвало да започва скоро на мястото на Слави, а в прогнозата му лъснали съществени заложби в леглото. „ Алена му даде шест звезди за секс! “ , възмути се Сашо в ефир. Колежката му Деси незабавно го скастри какъв му е казусът с това, а Кадиев продължи да нервничи, че очевидно желаят да му основават спор на тематика неустрашимост.

Актьорът обаче ще би трябвало да се помири с новия водещ, който скоро ще се разположи в новоизграденото студио, тъкмо до това на „ Преди обед “, където Сашо и Деси водят всеки ден. Сред модерните декори ще се настани бендът от надарени млади реализатори и специфичните посетители.

До момента от бТВ не са удостоверили публично кого са избрали за водещ на шоуто . В ефира й текат тийзващи видеа, които още повече заплитат интригата. За стола на водещия в общественото пространство бяха спрягани артистът Башар Рахал, музикантът Орлин Павлов, някогашният сътрудник на Слави Росен Петров, както и едно ново лице – стендъп комикът Николаос Цитиридис. Стана ясно също, че спечелилият в риалити шоуто „ Къртицата “ Любо Жечев се е явил на кастинга. „ Казаха ми: „ Много си занимателен, ще ти звъннем “, съобщи той, без да посочи дали ще заеме мястото на Слави или не.

В обществените мрежи към този момент разясняват, че им е писнало от остарели муцуни и се надяват в праймтайма да не цъфне някоя до болежка позната физиономия. Това обаче очевидно ще стане ясно в края на януари, когато ще започва вечерното шоу.
   

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР