Бялата и черната вече се продават в магазините с нов

...
Бялата и черната вече се продават в магазините с нов
Коментари Харесай

Бялата и черната техника вече е с нови етикети

Бялата и черната към този момент се продават в магазините с нов етикет. Той демонстрира какъв брой ток харчи вашата пералня, съдомиялна, тв приемник или ледник, оповестява БТВ.
Самите уреди не се трансформират, макар редакцията на етикета им. Целта е потребителите да ги четат и схващат по-лесно. Старите и новите етикети наподобяват сходно. На остарелия има едно огромно А и доста плюсове, а на новия единствено букви и никакви плюсове.
 6 движимости, които е по-добре да купувате втора ръка 6 движимости, които е по-добре да купувате втора ръка
Мнозина считат пазаруването на движимости втора ръка като нещо, което вършат единствено финансово затруднените хора. Истината е, че доста страни...
Бърз обзор на пералните демонстрира, че те са най-вече клас Д, което е междинният клас енергийна успеваемост. Ф значи, че пералнята харчи много повече ток. Според старите етикети множеството уреди бяха от най-високия клас А. Разликата идваше от броя на плюсчетата.
С новите етикети уреди клас А съвсем няма. Експертите са безапелационни, че смяна в уредите няма, а единствено в метода на оценяване. Д е междинният клас. С и Б са висок клас и харчат по-малко ток. Клас А са най-икономични, само че в случай че са с нов етикет - единствено с букви и никакви плюсове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР