Бяла рокля, златни брачни халки, олтар, украсен с цветя -

...
Бяла рокля, златни брачни халки, олтар, украсен с цветя -
Коментари Харесай

4 зодии, които се страхуват от брака

Бяла рокля, златни брачни халки, олтар, декориран с цветя - това не е красива фантазия за всеки, чието реализиране се преследва. Защото има 4-ма представители на зодиака, които настръхват единствено при споменаването на думата „ женитба “.

Не вярвате ли? Четете...

1. Водолей

За него всяко ограничаване е синоним на златна клетка и тежка верига по случай, че не би трябвало да може да излети още веднъж. Само стартирането на корени, закупуването на недвижими парцели, взаимният живот с сътрудник му звучи прекомерно съществено. Всъщност думата „ връзка “ надали им минава през мозъка. Водолеите ще заобикалят брака допустимо най-дълго и даже ще изберат да живеят сами, когато натискът върху брака стане прекомерно мощен. Но това е тяхната природа и те просто обичат своята независимост. 

2. Стрелец

Стрелецът не обича да се обвързва съществено. През цялото време той е уверен, че го чака нещо по-голямо, по-красиво и по-силно. Всяка от връзките му първоначално е единствената същинска обич, която единствено след няколко месеца се трансформира в „ чакаща “ връзка. Стрелецът напуща скрито " портата " от самото начало, с цел да може да прескочи до индивида, който ще му направи по-голямо усещане. Затова той ще отсрочи брака за неопределен срок, като убеди колегата си, че животът към сегашния миг и без съществено обвързване е отлично решение. И по този начин ще отсрочва месеци, даже години.

3. Близнаци

Хората Близнаци не могат да си показват устойчиво състояние, от което към този момент няма да имат път за бягство. Не желаят да си го помислят даже и за секунда. Те биха желали да бъдат непрекъснато в придвижване, без ограничавания, с опция да пропуснат всичко значимо, с цел да отидат в планината този уикенд, да пътуват на автостоп по целия свят или да живеят в... Исландия да вземем за пример! За тях сватбата е синоним на съображение и доживотно пенсиониране, когато фантазиите им към този момент не са реалистични. 

4. Лъв

Последната зодия от този квартет, която мъчно може да " мине под венчилото ". Те са царете на зодиака, обичат светлините на прожекторите, празненствата, светските събирания, аления килим...И на процедура за това живеят. Те са властни господари на самите себе си, само че...и на всички към тях. Е по какъв начин можете да си визиите фамилен лъв, изравен добродушно в къщата си, отдал се изцяло на фамилния живот? Трудно, в действителност доста мъчно може да се случи това. Това обаче не значи никога, че lyvy не може да бъде прелестен съпруг/съпруга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР