Бял и красив осъмна Пловдив тази сутрин. Няма и следа

...
Бял и красив осъмна Пловдив тази сутрин. Няма и следа
Коментари Харесай

Пловдив осъмна бял. Чист ли е въздухът в града СНИМКИ

Бял и хубав осъмна Пловдив тази заран. Няма и диря от калната вода, която се стичаше през вчерашния ден при топенето на снега по колите и терасите на пловдивчани.

Справка в уеб страницата luftdaten.info демонстрира, че сега няма завишение на фините прахови частици във въздуха. Показателите излизат леко от норма само в " Смирненски " и " Беломорски ".

Вчера експерти разясниха, че циклонът, който ни донесе късния мартенски сняг, идва от Средиземноморието. Най-вероятно с него е пристигнал познатия от летните дъждове сахарски прахуляк, който оставя след себе си тиня и нечистотия.

Времето през днешния ден ще е най-вече облачно. Ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа и слаб вятър със скорост 2,4 м/с. През нощта ще е облачно, като на някои места може да превали сняг, гласи прогнозата на синоптиците.

До обед слънцето леко ще се покаже. Максималната температура ще е 3 градуса. След обед температурите ще се вдигнат до 6-7 градуса, само че ще бъде облачно.

В нощта против събота се чака да вали. Температурите обаче ще са по-високи - сред 2 и 4 градуса. След това валажите ще продължат през целия ден.

В неделята дъждът ще спре, само че за сметка на това ще бъде облачно през целия ден. Температурите ще са от 1 до 6 градуса. Възможен е слаб и къс снеговалеж в ранната неделна заран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР