„Бял ден не съм видяла откакто осъзнах грешката си. Няма

...
„Бял ден не съм видяла откакто осъзнах грешката си. Няма
Коментари Харесай

Невена уби новороденото си бебе, а сега ридае в съда да ѝ опростят едва 2-годишна присъда!

„ Бял ден не съм видяла откогато осъзнах грешката си. Няма да оцелея в пандиза. Искам да ми дадете късмет да се грижа за децата си и да работя” - с тези думи се обърна към хасковските окръжни съдии Невена Тенева от димитровградското село Сталево в опит да ги омилостиви, оповестява " Дарик ".

Невена Тенева получи 2 години затвор от съда в Димитровград и бе приета за отговорна, че е умъртвила новороденото си дете през януари 2016 година. Тя апелира присъдата си пред 3-членен състав на Окръжен съд-Хасково.

Според отбраната присъдата на димитровградския съд е несъответстваща. Държавното обвиняване пък съобщи, че жалбата е неоснователна. На правосъдното съвещание, което продължи към 20 минути, бе изслушан и психологът, който работи с Невена Тенева и нейните деца.

Според Невена Иванова прочувствената връзка сред майката и децата е скъсана. Според нея след известно време подсъдимата ще може да се грижи за децата си, които в този момент са в приемно семейство в село Ябълково.

„ Невена има огромна потребност от поддръжка, с цел да се усеща пълноценна. Децата са добре признати в новото си семейство, само че си проличава, че липсва бащата, който те в никакъв случай не са имали”, изясни специалистката.

Адвокатът на Невена Тенева съобщи, че тя в никакъв случай не е възнамерявала убийството и не е съзнавала какво прави. През цялото време Невена Тенева плачеше.

Съдът ще разгласи решението си в законния период до един месец.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР