Бяхме свикнали в последните години готините новини, свързани с инфлуенсъри

...
Бяхме свикнали в последните години готините новини, свързани с инфлуенсъри
Коментари Харесай

Скандална двойка се похвали, че ще стават родители

Бяхме привикнали в последните години готините вести, свързани с инфлуенсъри и реалити герои да ге научаваме към празниците.

Сега обаче беше много непретенциозно - едно звездно бебе (това на Поля и Митко от " Един за различен " ) и един годеж (на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева).

Е, добре, че бяха Стела и Сандев, с цел да отсрамят инфлуенсърската колегия.

Защото двамата оповестиха, че ще стават родители! Направиха го в прочувствено видео в канала на Стела в YouTube, както и с изявления в Instagram, където демонстрираха и фотоси от ехографа, пише vbox7.com.

Всичко почнало през октомври, когато Стела забелязала, че има забавяне в цикъла. Нейната братовчедка настояла да си направи тест и той се оказал позитивен. Това не било прекомерно изненадващо, защото двамата със Сандев таман били решили, че желаят да имат свое дете и от месец правили опити. 

Забележителното в тази ситуация е, че Стела съумяла да опази тайната от половинката си цели 2 седмици в търсене на най-подходящия миг и метод, с цел да му заяви. Накрая го направила, като му връчила кутия за обувки, в която имало обаче бебешки такива, както и позитивния тест.

И двамата са безапелационни, че към момента не осъзнават изцяло какво им се случва, само че са извънредно щастливи. Терминът на Стела е 27 юни, а все още тя е в средата на четвъртия месец от бременността. Качила е към 3 кг., а коремчето стартира да ѝ проличава.

Влогърите към този момент са съобщили на най-близките си, че ще стават родители, а пола на бебето към момента не се знае.

Стела и Сандев се събраха още веднъж тази година. Дълго време обаче възобновената им връзка беше загадка. Обявиха събирането си в особено видео, като не дефинираха раздялата им като неточност, а като един интервал на поучения и скъпи уроци. Двамата осъзнали, че са един за различен, а в този момент любовта им била даже още по-силна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР