Бяхме си отбелязали датата 30 март в календара с червено.

...
Бяхме си отбелязали датата 30 март в календара с червено.
Коментари Харесай

Скандал: Защо не се случи премиерата на Алекса? Гримьорката не успя да възпее Денис Теофиков

Бяхме си отбелязали датата 30 март в календара с алено. Тогава се очакваше Алекса, приятелката на Денис Теофиков, да дебютира в поп-фолка с ария, отдадена на починалия гений.

Да, само че това не се случи. 30 март мина и отпътува, а песента по този начин и не се появи. Нещо повече - тийзърът за въпросната ария беше свален от канала на Planeta в YouTube.

От тийзъра ставаше ясно, че песента е балада със мощно ориенталско звучене, а на видеото Алекса бе с визията нагоре. Редуваха се фотоси от профила ѝ, на които се виждаха моменти на близоста сред нея и Денис. 

Виж още: " Много сладко ": Ще познаеш ли мацката от фотографията? Днес тя съблазнява Виктор Стоянов 

Но истината е, че тази концепция не беше призната по никакъв начин добре от... в действителност от никого! Хейт заля както към този момент изтрития тийзър, по този начин и обявата в страницата на продуцентите във Фейсбук, където също беше обявен въпросният план. 

Така хейтът и неприятните мнения съумяха да спрат тази предстояща премиера. А тя в действителност щеше да си коства, тъй като Алекса най-сетне щеше да успее да излее всичко това, което е в нея в последните месеци. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР