Бяхме посрещнати с изключително уважение. Ние не сме държава, която

...
Бяхме посрещнати с изключително уважение. Ние не сме държава, която
Коментари Харесай

Сидеров: Иран разчита на нас

" Бяхме посрещнати с извънредно почитание. Ние не сме страна, която може да дефинира нещата, само че на нас разчитат, те имат приятелско отношение и на всички срещи повтаряха: " Дайте да работим, да търгуваме. " Това описа водачът на " Атака " Волен Сидеров за визитата си в Иран, като част от делегацията на министерство на стопанската система.
По думите му страна ни би трябвало да продължава да води уравновесената политика, към която се придържа досега. Лидерът на " Атака " даде коментара поради позицията на Европейски Съюз за поддръжка за нуклеарното съглашение с Техеран, която беше изкована късно нощес.
В коментар за АЕЦ " Белене " Сидеров изрази мнение, че страната би трябвало да има блокиращо присъединяване. Според него планът ще се изплати и ще донесе облага за страната ни.
" Не мисля, че българите се изживяват, като -фили и -фоби, просто имат една вътрешна благосклонност и тя не може да бъде заличена. Ние нямаме интерес да враждуваме с страна, която ни е близка. Един ден огромните ще се схванат, а ние ще останем в лагера. Хайде да не бъдем толкоз изпълнителни, да не гледаме всяка една инструкция и да гледаме нашия интерес, в случай че това го вършим - доста добре ще бъдем ", разяснява Сидеров връзките ни с Русия в изявление за Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР