Бяхме почти сигурни, че Warner Bros. няма как да пропуснат

...
Бяхме почти сигурни, че Warner Bros. няма как да пропуснат
Коментари Харесай

Колко ще вземат Хоакин Финикс и Лейди Гага за продължението на Жокера

Бяхме съвсем сигурни, че Warner Bros. няма по какъв начин да пропуснат опцията да влагат в продължение на " Жокера " (2019 г.).

Първи взор към Хокин Финикс в продължението на " Жокера "

Снимките на Joker: Folie á Deux са стартирали

Просто тъй като филмът се оказа освен огромен шлагер измежду критиците, само че и доста рентабилен в бокс офиса. Със единствено 60 милиона $ бюджет режисьорът Тод Филипс благодарение на феноменалната игра на направи по този начин, че " Жокера " да завоюва над 1 милиард $ от бокс офиса.

Подобна печалба не се среща постоянно и ето, че продължение бе одобрено и ще го забележим още към края на тази година. Joker: Folie à Deux този път ще разчита освен на една звезда, а на цели две, като компания на Финикс ще прави и, която ще влезе в ролята на Харли Куин - огромната обич на незаконния принц на Готъм.

Този път обаче ще има мощно застъпени детайли от мюзикъл, което хем оправдава значително избора на Гага за ролята, хем прави залогът на кино лентата по-рисков. От Variety разбираме, че този път Warner Bros. са решили да работят с по-голям обсег и са усили бюджета повече от три пъти.

Твърденията са, че за Joker: Folie à Deux са изхарчени към 200 милиона $, което е сериозен напредък спрямо тези 60 милиона за първия филм. Хоакин Финикс се е съгласил да влезе още веднъж в ролята на Артър Флек против хонорар от 20 милиона $.
 Как наподобява Лейди Гага като Харли Куин в Joker: Folie à Deux
Когато Лейди Гага е Харли Куин

Вторият филм за " Жокера " се обрисува да бъде забавен

Докато за своята роля Лейди Гага е получила 12 милиона $. Остава да разберем дали тази инвестиция този път ще се отплати, каквито са упованията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР