Бяхме информирани за идеите на ГЕРБ и на министър-председателя, обсъдили

...
Бяхме информирани за идеите на ГЕРБ и на министър-председателя, обсъдили
Коментари Харесай

Симеонов: До голяма степен идеите на ГЕРБ за промени в Конституцията съвпадат с нашите

Бяхме осведомени за концепциите на ГЕРБ и на министър-председателя, разискали сме ги в недопечен проект, само че те значително съответстват с тези на НФСБ от самото ни основаване ”. Това съобщи водачът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов в ефира на Нова телевизия. „ Нов беше методът – решителната крачка за опит на предоставяне на отговор на насъбраните публични упования ”, добави още той.
„ и самостоятелната конституционна тъжба са наши оферти от от дълго време. Ние ще ги подкрепим. Настояваме единственият формален език да остане българският и обичайното изповедание да си остане православието. Ще подкрепим и сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация за учебен ценз ”, сподели водачът на НФСБ. И добави: „ Ще се борим и за увеличение на пенсиите, тъй като не престават да са най-ниските в Европейски Съюз ”.
 Валери Симеонов: Протестите доста съществено нарушават закона Валери Симеонов: Протестите доста съществено нарушават закона
Въпросът с палатките беше в детайли разискван, тъй като митингите доста съществено нарушават закона и лимитират свободното напредване. Тов...
Според Симеонов всичко е въпрос на полемики и диспути. „ Има неща за които няма да допуснем компромис. Ще настояваме да се заложи да няма в допълнение възнаграждение за опазване на здравето, а обществените помощи да са против полагане на публичен труд, имаме предложение когато има закононарушения свързани с приватизация или концесиониране да нямат отминалост “, съобщи още Валери Симеонов. 
Той разяснява и митингите в страната. Според него е самоуверено протестиращите да считат, че диктуват политическите процеси. „ Няма по какъв начин с няколко хиляди души на улицата да претендираш, че представляваш народа. Това е много надменно. Такива са и постъпките им, които лимитират правата на останалите жители ”, счита Симеонов. Лидерът на НФСБ разкри, че евентуално още тази седмица ще имат съдружен съвет с ГЕРБ.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР