„Бяхме информирани за идеите на ГЕРБ и министър-председателя, като са

...
„Бяхме информирани за идеите на ГЕРБ и министър-председателя, като са
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Има неща за които няма да допуснем компромис

„ Бяхме осведомени за концепциите на ГЕРБ и министър-председателя, като са разисквани в недопечен проект. Те значително съответстват с тези на НФСБ в самото ни основаване “. Това съобщи водачът на НФСБ и зам.-председател на Народно събрание в предаването "Неделята " на Нова телевизия.

Той разяснява, че в случай че хората от митинга си фантазират, че сега диктуват политическите митинги е доста самоуверено.

Той дефинира като надменно държанието с блокирането на огромните градове.

„ По отношение на това, че някой някого е изпреварил с предложенията си, би трябвало да кажем, че няма нищо ново в тях и това са неща, които се въртят в публичното пространство от доста време “, акцентира Симеонов.

Лидерът на НФСБ съобщи, че ще упорства единствения формален език да остане българският, като съобщи, че ще поддържат сътрудниците си от Вътрешна македонска революционна организация за учебен ценз. Симеонов добави, че ще бъдат безапелационни за увеличение на пенсиите, тъй като не престават да са най-ниските в Европейски Съюз.

„ Всичко е въпрос на полемики и диспути, има неща за които няма да допуснем компромис. Ще настояваме да се заложи да няма в допълнение възнаграждение за опазване на здравето, а обществените помощи да са против полагане на публичен труд, имаме предложение когато има закононарушения свързани с приватизация или концесиониране да нямат отминалост “, съобщи още Симеонов.

Той разкри, че евентуално още тази седмица ще имат съдружен съвет с ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР