Бяха зададени въпроси за най-добрата роля на Коди Гакпо, откакто

...
Бяха зададени въпроси за най-добрата роля на Коди Гакпо, откакто
Коментари Харесай

Гакпо за новата си позиция: Много по-забавно е

Бяха заложени въпроси за най-хубавата роля на Коди Гакпо, откогато той приключи прехвърлянето си на " Анфийлд " през зимния трансферен прозорец. 24-годишният футболист игра за някогашния си клуб ПСВ като нападател, крило, а даже и в средата на терена. Юрген Клоп обаче го пусна малко по-дълбоко в центъра на терена против Брентфорд, позволявайки му да вкара Мохамед Салах, Диого Жота и Дарвин Нунес в същите стартови 11.

" Със сигурност ми харесва да играя и диря къде мога да оказа помощ най-вече на тима. Понякога това е малко по-дълбоко в халфовата линия, а от време на време е в позицията на нападателя. Просто ми харесва да играя със съотборниците си и изключително когато спечелиш, е доста по-забавно! ", показа Гакпо.

" Чувството е ужасно да спечелиш шест следващи мача, само че сезонът към момента не е завършил. Мисля, че просто би трябвало да останем съсредоточени, да продължим да работим крепко и да се опитаме да спечелим и последните три. Наистина съм благополучен от успеха и към този момент чакам с неспокойствие идващия мач ", добави нидерландският футболист.

Ливърпул ще се завърне в игра при гостуването си в Лестър на 15 май, като хората на Клоп изостават единствено на точка от Манчестър Юнайтед в конкуренцията за класиране в челната четворка, въпреки че са изиграли мач повече от безконечните противници от " Олд Трафорд ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР