бяха родителите на отявления критик на Владимир Путин. Липсваше обаче

...
бяха родителите на отявления критик на Владимир Путин. Липсваше обаче
Коментари Харесай

Не знам как да живея без теб. Защо Юлия не присъства на погребе...

бяха родителите на отявления критик на Владимир Путин. Липсваше обаче брачната половинка на Навални – Юлия, което породи въпроси къде е тя.

 

За Юлия Навалная е известно, че през последните няколко години живее отвън Русия. През лятото на предходната година съветската държавна телевизия RT, позовавайки се на източници от правоохранителните органи, заяви, че тя ще бъде задържана, в случай че в миналото се опита да влезе още веднъж в страната, напомня Radio Free Europe.

Навалная е била задържана неведнъж по време на митинги, свързани със брачна половинка ѝ и неговата активистка активност, написа Българска телеграфна агенция. Тя е била арестувана два пъти през януари 2021 година и на манифестации в Москва, извършени в поддръжка на Навални, откакто той беше вкаран в пандиза при завръщането си в Русия.

 

След гибелта на опозиционера, да продължи битката на умрелия си брачен партньор за „ свободна Русия ” и прикани поддръжниците си да се опълчват на президента Владимир Путин с по-голяма гняв от всеки път.

 

В обществените мрежи през днешния ден вдовицата написа:

 

Благодаря ти за тези 26 години абсолютно благополучие. Да, даже през последните три години на благополучие. За любовта, за това, че постоянно ме поддържаше, за това, че ме караше да се дръзвам даже от пандиза, за това, че постоянно си мислил за мен. 

 

Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да те направя там горе благополучен поради мен, ще се опитам да се гордееш с мен. Не знам дали мога да се оправя или не, само че ще опитам, споделя още Навалная. 

 

Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкоз доста неразказани истории за теб и имам толкоз доста песни, непокътнати за теб в телефона ми, глупави и смешни, почтено казано, ужасни песни, само че те са за нас и в действителност желаех да ги чуеш. И в действителност желаех да те виждам по какъв начин ги слушаш, по какъв начин се смееш, а това ме прегръщаш. Обичам те вечно. Почивай в мир, приключва Юлия Навалная. 

Лёша, спасибо тебе за 26 лет абсолютного счастья. Да, дори за три последних года счастья. За любовь, за то, что всегда поддерживал, за то, что смешил дори из тюрьмы, за то что ты обо мне всегда думал.

Я не знаю, по какъв начин жить без тебя, само че я постараюсь так, чтобы ты там, наверху,…
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР