Бяха обявени планове за бъдещето на най-тъжния търговски център в

...
Бяха обявени планове за бъдещето на най-тъжния търговски център в
Коментари Харесай

„Най-тъжният търговски център“ в Обединеното кралство получава голяма актуализация, след като остана само с един отворен магазин

Бяха оповестени проекти за бъдещето на най-тъжния търговски център в Обединеното кралство, който има единствено един отворен магазин.

Веднъж многолюден търговски регион, St Catherine's Place в Бедминстър, южен Бристол, постепенно загуби всеки търговец на дребно през последните 20 години, като единствено един магазин на Farm Foods остана отворен.

Празно улици и заковани с дъски фасади заобикалят всеки любопитен клиент, който се осмелява да влезе в тъжния някогашен търговски център, до момента в който единствените хора там го употребяват видимо като комфортен директен път към града.

Главният вход на St Catherine's Place е на East Street, която е най-голямата комерсиална зона на Бристол отвън центъра на града. Въпреки че и той имаше години на крах, като някои огромни имена се изнесоха - в това число Argos и Bonmarche - има признаци, че нещата на East Street вървят нагоре, даже до момента в който St Catherine's продължава да запада.

Разработчиците към този момент обявиха, че желаят да трансфорат изоставения търговски център в Бедм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР