бяха обвинени, че са изоставили близо 200 тела, след като

...
бяха обвинени, че са изоставили близо 200 тела, след като
Коментари Харесай

Собственици на погребални домове в Колорадо изоставиха 190 гниещи тела, за да „похарчат пари за вечери от £1200“

бяха упрекнати, че са изоставили близо 200 тела, откакто са взели заплащания от опечалени фамилии за финансиране на коли, криптовалута и покупки на вечеря, съгласно управляващите.

изостави стотици мъртви членове на фамилията си в това, което се трансформира в гъмжащ от червеи траурен дом в Колорадо. Двойката е похарчила £12000 ($1500) за вечеря в Лас Вегас и £100 000 ($120 000) за GMC Yukon и Infiniti, сподели сътрудник на ФБР в четвъртък.

В цялостната правосъдна зала сътрудникът на ФБР Андрю Коен сподели, че Холфорд са употребявали заплащания от опечалените фамилии, присъстващи в съда, с цел да създадат пари, които биха могли да покрият два пъти разноските за кремация на всички тела, открити в техните бизнес складово оборудване в Пенроуз, Колорадо, предишния октомври.

Някои от години преди да бъдат открити след известия за неприятна миризма в дребното планинско градче. Семейства, които са наели Return to Nature да кремира техните родственици, споделиха на Асошиейтед прес, че ФБР е удостоверило, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР