Бяха облечени или с кафяви дрехи, или с кафяви жилетки.

...
Бяха облечени или с кафяви дрехи, или с кафяви жилетки.
Коментари Харесай

Очевидец: Терористите бяха с кафяви дрехи, вървяха от входа, към сцената, всички лягахме на пода

„ Бяха облечени или с кафяви облекла, или с кафяви жилетки. През тълпата от хора се чуваха тъкмо изстрели от картечници, а те вървяха от входа на залата по партера към сцената, избутвайки хората в центъра на залата. Видях по какъв начин към хората се насочват патрони ", разказва ужаса Привов. „ Всички започнаха да лягат на пода, започнахме да лягаме един върху различен на пътеката, започнахме да координираме тълпата да се движи напред “, споделя свидетел на ужаса пред BBC.

„ В същото време осъзнахме, че могат да влязат от всяка врата с картечници, и се опитахме да се придвижим към най-близкия излаз на горния етаж. Бавно, лазейки напред с осъзнаването, че може да умрем ", споделя различен очевидците, видял по какъв начин нападателите убиват хора в концертна зала край Москва. При всеобща пукотевица в концертна зала край Москва починаха 60 души, има и над 100 ранени. Жителите на Москва и Московска област са помолени да дарят кръв. Малко след 20 часа през вчерашния ден нападатели в камуфлажни облекла откриха огън с автоматизирани оръжия по публиката на концерт в Подмосковието. Следват две детонации, избухва и пожар.

Софико Квирикашвили от Москва е на концерта дружно със брачна половинка си. Те едвам съумяват да се изплъзнат на патроните: „ Седяхме на шестия ред на ВИП-партера. Звучеше някаква музика, на екраните се въртяха плакати на идни концерти. Вторият звънец удари и залата беше цялостна повече от половината ", споделя тя пред Би Би Си. „ Ние бяхме на балкона, на горния етаж. Остава 10 минути преди началото на концерта, доста хора към този момент се бяха събрали, 70% от залата беше цялостна ", сподели фотографът Дейв Примов, който също е бил в залата, когато стартира стрелбата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР