Бяха много факторите, които ме мотивираха да стана учител. Имам

...
Бяха много факторите, които ме мотивираха да стана учител. Имам
Коментари Харесай

Учители: Очакваме най-вече доверие от родителите и обществото

" Бяха доста факторите, които ме мотивираха да стана преподавател. Имам добра специалност като лингвист и мога доста да дам за образованието и в последна сметка за страната. Като се развива една страна, би трябвало да стартира от образованието ", сподели в изявление за " Нещо повече " Светослав Иванов, шеф на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство " Св.Георги Победоносец " в Костинброд. Училището е ремонтирано по извоюван план от Оперативна програма " Региони в напредък ".

Светослав Иванов показа, че " най-големият проблем е неналичието на мотивация. Като родители би трябвало да възпитаваме децата си по този начин, че да почитат учителя ".

" Мотивацията на учителя е нещо, което е на дневен ред от десетки години. Засега сме длъжници към настоящите учители ", добави Юлиян Петров, водач на профсъюз " Образование към КТ " Подкрепа ". 

" Българските учители чакат най-много доверието на родителя и обществото и пренареждане на отговорностите и завдълженията във всички образоватилни звена. Родителите също са значимо звено в просветителната система. Добре е да имат вяра и да подкрепят образованието. Учителят има потребност от партниране, има потребност и от чувството, че му имат вяра. Бумащината е един проблемите, които най-вече тежат. Имаме плахи стъпки против нея, само че към този момент изрично няма чувство, че тя е намаляла, добави Юлиян Петров.

Целите изявленията чуйте в звуковите файлове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР