Бяха изтощителни десет месеца. Мислете за хората, те са държавата.

...
Бяха изтощителни десет месеца. Мислете за хората, те са държавата.
Коментари Харесай

Донев: Мислете за хората, те са държавата

„ Бяха изтощителни 10 месеца. Мислете за хората, те са страната. Не мачкайте и не пречупвайте хората. Този модел на връзки към този момент не работи. Политическата надменност е безполезна “. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев, представяйки доклад за работата на служебната власт, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Донев съобщи, че изпълнителната власт, без значение дали е определена или назначена, дължи доклад за метода, по който е употребявала мандата да ръководи.

„ Отчетността е най-хубавото за една ръководство, само че това условие се подценява, тъй като нито един кабинет не е дал доклад след края на мандата си “, уточни той.

Донев изброи и част от нещата, по които служебното държавно управление е работило през миналите месеци: провеждането на избори; поддръжка за покупателната дарба на българските граждани; да се лимитират монополите и спекулата; да се оказват поддръжка на родните производители; да бъде отделено изключително внимание на сигурността с подсилване на защитата на границата; битката с беззаконията и противопоставяния на корупцията; правосъдна промяна, подсилване на лидерската роля на България в района и други


Донев оцени като сполучлива работата на кабинета по организирането на последните предварителни избори.

„ Изборите минаха транспарантно, нямаше основни нарушавания, жителите показаха свободно своите желания. Министерство на вътрешните работи се оправи сполучливо с явлението пазаруване на гласове. 813 сигнала за нарушение на изборното законодателство, преобладаващата част от тях бяха свързани с пазаруването на гласове от политическите партии. Бяха формирани 151 производства “, сподели той.

Очтетът на държавното управление беше признат от кабинета. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР