Бях в училище, с момичетата и видях как Наско излезе

...
Бях в училище, с момичетата и видях как Наско излезе
Коментари Харесай

Другата версия с бития учител в Садово: Наричаше ни цигани и мангали

Бях в учебно заведение, с девойките и видях по какъв начин Наско излезе на открито и взе един прът. Помислих си, че ще се бие с някого и го последвах. Влязох след него и видях по какъв начин се бие с господина (бел. ред. – Антон Велков, преподавател по английски). Дръпнах другото момче, което беше с него – желаех да спрат да се бият, да не стане по-зле, само че учителите помислиха, че и аз се включвам в багра, описа безпрепятствено и поредно Васил - едно от трите момчета, които са забъркани в тази ситуация с обичай с дървен прът преподавател от професионалната гимназия по селско стопанство в Садово.
Набиха ни доста, добави Васил, който засяга с тези думи полицията в Садово . И дефинира Велков като " доста гнусен преподавател ". Според Васил Велков наричал учениците от ромски генезис с думи като " роми ", " мангали ", " глезльо ", като бил добър преподавател с девойките, само че не и с момчетата. Не му обръщахме внимание до този миг, посочи младежът, който добави и, че за него не е засегнатост да го назовават " ром ".
Според Васил задържаният и упрекнат Атанас бил положително момче. И попита за какво не бъдат показани записи от камерите в учебното заведение, с цел да се види какво се е случило .
Роднини на Атанас бяха безапелационни, че Антон Велков постоянно е предизвикал ученици-роми. Един от братовчедите сподели, че желал да бие Велков още преди време, само че самите роми го спрели. А от системата на МОН разясниха, че до момента не е имало данни нито едно от трите арестувани момчета да е създавало проблеми.
Припомняме, че Атанас е с обвинявания за безчинство и нанасяне на лека телесна щета и остава в ареста за период от 72 часа . Антон Велков пък е с хематом след удар с дървен прът в главата и към този момент не разяснява пред медии случилото се.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР