Бях в хотела, качих се в стаята и в този

...
Бях в хотела, качих се в стаята и в този
Коментари Харесай

Бургаски бизнесмен в епицентъра на труса в Пловдив, вижте ексклузивния му разказ пред Флагман

Бях в хотела, качих се в стаята и в този миг всичко стартира да се клати, настана огромна суматоха, споделя той

Бургазлия, който има хотел в Пловдив, се оказа в епицентъра на труса в Града под тепетата. Бизнесменът пожела анонимност, само че описа какъв потрес са изживели дружно със брачната половинка си и целия личен състав. 



„ Бяхме със брачната половинка ми в хотела. Тя остана в рецепцията, а аз се качих в стаята. Влизайки, усетих по какъв начин всичко стартира да се клати. Беше доста мощно, за първи път чувствам сходно нещо. Хукнах надолу по стълбите към жена ми и личния състав. Настана огромна суматоха. Евакуирахме хотела, всички – чиновници и посетители, излязохме на улицата. Хората от околните магазини също бяха извън “, споделя предприемачът.

Хотелът му се намира в региона на един от моловете в Пловдив. Съпругата му е предложила да се скрият в комерсиалния център, защото е с железна структура. 

„ Бяхме на първия етаж, а го усетихме толкоз мощно, въобразявам си какво е било по високите етажи. Много се изплашихме “, споделя още 50-годишният бургазлия. 

Флагман.бг беседва и с пловдивчанка, която също е в потрес от мощното земетресение. Тя живее на втория етаж и когато е почнал трусът, си е била вкъщи. 

„ Усети се доста мощно, котката ми стартира под паника да бяга, полилеите се разклатиха. Едва хванах котката и застанах под вратата. Продължи малко, само че беше ужасно “, споделя Мария.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР