"Бях в депресия, но така наречена творческа. Поради факта, че

...
"Бях в депресия, но така наречена творческа. Поради факта, че
Коментари Харесай

Любовта на Цвети Стоянова спасила Куката!

"Бях в меланхолия, само че по този начин наречена креативна. Поради обстоятелството, че креативната специалност е такава. Ние играем посредством душите си. Всички прочувствени рани, които си единствено нанасяне, когато играем разнообразни функции, остават в нас. Имаме доста духовни проблеми всички създатели. Темата е значима и е обвързвана с множеството от нас. " Това показа артистът Мариан Вълев, който сега се изживява като режисьор, написа в. „ България Днес”.

Според него най-лесният метод да излезеш от казуса при артистите е, като приказваш за тези неща. Актьорът бил избавен с обич и то огромна съгласно думите му.

Мария с упоритости за актриса, има култ към горещи подиуми

"Вярвам, че рано или късно в живота всеки има късмет да срещне любовта си. Дали през теб ще минат или не доста хора, късмет ще ти се даде. Надявам се откровено аз да съм я срещнал любовта. Имам си момиче и любовта ни е страхотна. Няма да разясня връзките си с Цвети Стоянова ", не отхвърли, че има алъш-вериш с някогашната националка по художествена гимнастика Куката.

Красавицата въодушевила 51-годишния артист да направи филм за нея. През 2016 година момичето опита самоубийство, само че оцеля. Филмът, който по-късно Мариан прави с името "Лошо момиче ", бил точно по нейната история.

Творбата наблюдава живота на някогашната гимнастичка Жанета, която претърпява фамилна покруса и става жертва на принуждение. Това е трансформира до неразбираемост. По време на възобновяване си Цвети разчиташе на поддръжката на дългогодишния си другар - футболиста Александър Любенов, само че при започване на годината той изненадващо разгласи че са разграничени. Отношенията й с Куката не престават да са блестящи, само че двамата се виждат скрито и отвън столицата.

„ Щастието и любовта обичат тишината”, споделя хубавицата в едно от последните трудове в интернет.

Цвети Стоянова се раздели с гаджето
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР