Бях в България, когато ми се обадиха и ми казаха

...
Бях в България, когато ми се обадиха и ми казаха
Коментари Харесай

Наталия Гуркова сподели кой е бил най-трудният ден в живота ѝ

" Бях в България, когато ми се обадиха и ми споделиха какво се е случило. Този ден беше може би най-трудният в живота ми. Беше непредвиден, не бях готова за това. Ден, в който имах възприятието, че времето стопира, трябваше единствено да се събера, по-късно да преподредя всичко и да стартира живота си изначало плюс две деца, което по никакъв начин не е елементарно ", по този начин носителката на купата „ Мис България " за 1998 година Наталия Гуркова разказа деня, в който бе погубен мъжът ѝ Джордже Михалевич.

" В този миг прекосих през всевъзможни прочувствени положения. Това е трус, който неизбежно те трансформира, само че ти нямаш право да не се изправиш. Трябва да продължиш. Вярата ми в Господ ми оказа помощ, извънредно вярваща съм. Сълзите са разкош, който рядко си разрешавам, нормално, когато съм сама ", добави тя.

" Тогава синът ми беше на 5 години, щерка ми на 9. Достатъчно огромни, с цел да схващат. Трябваше да им кажа аз, тъй като това беше много медийно отразено. Ако аз не им бях споделила, те щяха да схванат от различен, което е по-лошият вид. Казах им по допустимо най-безболезнения за тях метод ", това описа за метода, по който е споделила на децата си за гибелта на татко им миската.

" Живяхме този живот пълноценно с Джордже. Той за мен е мъжът на живота ми, бащата на моите деца. Беше извънредно сантиментален и даваше доста обич. Всяка една връзка изисква жертви. Решението ми да отида да пребивавам в Южна Африка при него ми е коствало доста. Започнах да изпитвам носталгия, да ми липсват фамилията и приятелите. 10 години живях там. Когато към този момент имах крещяща потребност да се върна в България, го правех ", по този начин Гуркова разказа пред bTV любовта си с черногорския предприемач Джордже Михалевич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР