Бях уведомен за случилото се от мои служител, който от

...
Бях уведомен за случилото се от мои служител, който от
Коментари Харесай

От Последните Минути: Нов Щурм Срещу Банкомат! Този Път Удариха Българско Кметство!

„ Бях известен за случилото се от мои чиновник, който от своя страна е схванал за случая от охранителната компания. Веднага отидох на място. Вратата беше разрушена и отворена. По земята имаше чукове, щанги и лостове. След малко дойде и полиция, която е била известена от частната охранителна компания. Установи се, че има опит за разтрошаване на банкомата, защото всички други порти бяха здрави и непокътнати. Банкоматът се намира във фоайето на кметството и са пробвали да го разбият. Алармата на обекта се е задействала и бързо е дошъл патрул. Крадците са се подплашили и са избягали, оставяйки инструментите си на мястото на престъплението “, сподели още Стамен Гешев.

Кметът уточни, че постройката на кметството е снабдена с видеонаблюдение. На записите от видеокамерите се вижда първо по какъв начин едно лице прави оглед, а след време идва втори човек, който бута камерата нагоре благодарение на лост или пръчка, тъй че да не се вижда по какъв начин се разрушава вратата. „ Вижда се, че лицето, което мести камерата, е с маска. По облеклата се прави извод, че става въпрос за две разнообразни лица – младежи. Към момента се води следствие. За наслада крадците не са съумели да разбият банкомата за разлика от случаите на взривяване на устройства за изтегляне на пари в София. И тук щеше да има нанесени вреди, в случай че банкоматът бе взривен “, разяснява Стамен Гешев, написа Пик.

Припомняме, че сигналът за опит за разтрошаване на банкомат в кметството на град Баня е подаден в 02.40 часа тази нощ на телефон 112. Служители на Районното полицейско ръководство в Карлово не престават работа по случая.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР