Бях упрекнат в орташка връзка с Пеевски. Когато се отчаят,

...
Бях упрекнат в орташка връзка с Пеевски. Когато се отчаят,
Коментари Харесай

Премиерът: Какво общо имам с Пеевски? Когато се отчаят, вадят темата с ДПС

" Бях упрекнат в орташка връзка с Пеевски. Когато се отчаят, те вадят тази тематика. Движение за права и свободи е партия, която си има почетен ръководител и ръководител и етническата карта е нещо, с което никой не би трябвало да си играе - изключително по едно и също време с Движение за права и свободи и Ердоган дружно ".

Това сподели министър председателят Бойко Борисов на брифинга на Националния действен щаб.



„ Започнал съм да спечелвам изборите чисто мажоритарно самичък в София - без партия, без нищо. Ердоган тогава не знам и той ли беше кмет, или какъв е бил, с цел да кажат, че аз съм протежето му тук. Аз съм побеждавал самичък на изборите и българският народ ми е давал, каквото ми е дал до момента като доверие “, добави той.

По думите на премиера България води допустимо най-хубавата политика и дипломация по отношение на Турция.

„ Европейски Съюз даде на България правото да семейства на срещата ЕС-Турция. Спомнете си Харманли, Овча купел, " Солунска " - десетки, стотици незаконни мигранти. Препятстваме с турски, български и гръцки митничари това. Имаме нулева незаконна миграция, поради съглашението Българи - Турция, напълно в наша изгода е “, напомни Борисов.

" Да се вкарва президента на друга страна в един вътрешно просташки спор, неприемливо е. Какво общо имам с Пеевски ", попита той.

Години не съм го виждал, от кое място на къде? Видят ли, че спихват, като нямат хрумвания, стартират с тематиките за бюджета, че е пагубен и така нататък ", разяснява още министър председателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР