Бях свидетел на една тотална вълна от лицемерие от хора,

...
Бях свидетел на една тотална вълна от лицемерие от хора,
Коментари Харесай

Каракачанов видя вълна от лицемерие около концепцията си за ромите

Бях очевидец на една тотална вълна от двуличие от хора, които не са чели концепцията. Кажете ми, къде има нещо, което приказва за расизъм, ксенофобия? Това попита в ефира на Нова телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка вълната от мнения към предлаганата от него идея за ромите.
Това, че някои партии се снабдяват обичайно с електората на гетата, то е обикновено за тях, тъй като това е техният електорат. За тях е обикновено, че част от това население може да живее отвън разпоредбите на обществото, безапелационен бе Каракачанов.
" По-добре да се разбираме, в сравнение с да се ревнуваме ". Така вицепремиерът разяснява приятелския огън в " Обединени патриоти " по отношение на обвиняванията, че е преписвал елементи от концепцията си от хрумвания на неговите съдружни сътрудници.
Въпросът е дали имаш отговорност към децата, които създаваш, тъй като е доста елементарно да правиш деца и да ги хвърляш на улицата, означи заместник-министър ръководителят. Въвеждаме един модел, който ще насърчава грамотната раждаемост, изясни част от предложенията си по концепцията Каракачанов. Той сподели, че в документа има и ограничения, които са заети от други страни. Вицепремиерът съобщи, че детски надбавки ще се дават до 2 или 3 деца, като оттам-насетне надбавките щели да понижават. Концепцията планува още ограмотителни ограничения и беседи за предотвратяване от нежелана бременност, в това число и аборт, който да се финансира от страната . Става ясно, че се планува и акция по наложително имунизиране на децата.
Относно премахването на противозаконните ромски градежи, Каракачанов посочи, че когато се дава земя за създаване на обществено жилище или обществени жилища, би трябвало да се взе участие в построяването на това жилище. В концепцията написа, че не се позволява и заселване без адресна регистрация , акцентира вицепремиерът.

Едно нещо би трябвало да разберем, че не можем да се помиряваме с този двоен стандарт, не може да има две Българии. Каракачанов уточни, че документът не е финален и сега е на равнище публично разискване - " през медиите, през интернет ". Вицепремиерът изясни, че е срещнал Бойко Борисов с концепцията и я е изпратил на сътрудниците си министри, в това число на отрасловите органи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР