Бях се предала в последните шест месеца – признава Мария

...
Бях се предала в последните шест месеца – признава Мария
Коментари Харесай

И Спас Русев би шута на Отварачката, но тя вече се хвали с нов, който пак я прави щастлива

" Бях се предала в последните шест месеца – признава Мария пред LOVE style. Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми пристигна малко допълнително. Не знам какво тъкмо беше и не бих си разрешила да го дефинирам с някакъв термин, само че ми се наложи да претърпя трансформация – вътрешна и външна. Много ми беше мъчно. Последните две години пребивавам в някакъв безпорядък, непрекъснато влизам от един филм в различен и това даде своите последици. Имах възприятието, че в никакъв случай няма да мога да се спася от положението, в което бях изпаднала. За благополучие мощният ми темперамент ми оказа помощ. Оправих се и то без непозната интервенция.” За новата обич „ Сега има мъж до мен, който ме прави доста щастлива. Открихме се инцидентно. При мен постоянно по този начин се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се неповторимо добре с него, а и Марая също, което е доста значимо за мен. Все още не живеем дружно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда брачна половинка!”(смее). Що се отнася до слуховете, че приятелят й живее в Англия, певицата посочи, че е имала връзки с човек, живеещ във Англия, само че ги е прекратила. Вероятно певачката има поради предприемача Спас Русев.
Преди време потегли слух, че Мара Отварачката има връзка със Спас Русев, писа тогава уеб сайтът Fenixnews.eu, базирайки се на свои достоверни източници. Според очевидци, честите визити на Отварачката в Лондон са точно работните й задължения към един от най-богатите българи – Спас Русев, притежател на Виваком и Левски.
„ Два пъти седмично хвърча до Англия. Там е любовта ми! “, похвали се неотдавна в изявление джукестата певица. Името на обичания си тя пази в загадка, само че това е напълно разумно, имайки поради, че Русев е женен и има две деца. Едва ли Спас Русев е влагал пристрастеност във връзката си с певицата, която за него е била единствено „ румсървис “, който ще кацне на тепсия пред вратата му. Кой кого е разкарал можем единствено да гадаем.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР